Opleiding
Hulpkok, kok & Chef de partie.

Chef de partie

Na je diploma van hulpkok kun je je kennis verder ontwikkelen of specialiseren bij CVO Groeipunt. Je hebt de keuze om verder door te stromen naar kok of om je verder te specialiseren in de verschillende chef de parties.

We leren in de chef de parties nog meer bereidingstechnieken en verdiepen ons in heel wat verfijnde recepten en apparatuur. Extra aandacht gaat naar het aanleren van nieuwe kooktechnieken en rages, gezonde voeding en diëten, maar ook gerechten uit de wereldkeuken.

In deze modules kook je éénmalig voor je vrienden, familie of genodigden.

Wil je je specialiseren in het koken? Dan ben je aan het juiste adres bij CVO Groeipunt.

Schrijf je nu in voor : Chef de partie

Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DiVm
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 28 jan. 2025 - 17 jun. 2025
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 30 jan. 2025 - 19 jun. 2025

Te laat om in te schrijven voor onderstaande cursussen

Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DiVm
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 3 sep. 2024 - 21 jan. 2025

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen vrijdagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.